Ilona on tyttöjen, naisten ja tytöksi tai naiseksi itsensä kokevien oma tila. Tilasta löytyy mukavia sohvanurkkauksia, pieni tanssi- tai jumppatila, pieni keittiö, välineitä erilaisiin toimintoihin sekä aikuisia, jotka kuuntelevat ja auttavat halutessasi. Tila on aivan uusi ja voit osallistua halutessasi sen sisustamiseen ja somistamiseen.

Ilona-toiminnassa tärkeää on yhteisöllisyys, ainutlaatuisen ja yksilöllisen tyttöyden ja naiseuden tukeminen, rohkaiseminen, toisten kunnioittaminen ja aito kohtaaminen. Täällä voit olla juuri sinä - sekä tilaa pohtia kuka olet.

Ilonassa voit osallistua avoimeen iltoihin yksin tai muiden tyttöjen kanssa, tutustua Ilonassa aikuisiin tai muihin tyttöihin ja nuoriin naisiin, osallistua harrastusryhmiin tai saada uusia ystäviä tai osallistua tavoittellisiin ja suljettuihin tyttöryhmiin.

Ilonassa on mahdollista kohdata erilaisia, eri näköisiä ja eri ikäisiä naisia ja tyttöjä, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia elämästä, tyttöydestä ja naiseudesta sekä kaikesta mikä mieleen juolahtaakaan!

Oivan ja Ilonan peli-illat

Peli-illat on tarkoitettu 16–29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sekä pojille ja nuorille miehille. Pelataan ja vietetään aikaa samanhenkisessä porukassa. Tutustumme erilaisiin peleihin ja samalla uusiin kavereihin. Voit myös muuten vaan tulla seuraamaan.

Meillä on käytössämme PS3, Wii ja XBOX 360 sekä huikea kasa lautapelejä. Myös oman pelikoneen/konsolin/lautapelin voi ottaa mukaan!

Perjantaina klo 12-18. Päivämäärinä: 11.8., 8.9., 6.10., 3.11. ja 1.12.

 

Lisätietoja:

Annemari Päivärinta
Puh. 040-1630312
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilonan olohuone

Oma vapaa-ajantila 16-29-vuotiaille tytöille, nuorille naisille ja naiseksi itsensä kokeville, jossa voit vain olla tai kokeilla erilaisia harrasteita, kuten kädentaitoja, pelejä, itseilamisua, leivontaa tai kahvitella, lueskella sekä tavata uusia tyyppejä. Lisäksi voit osallistua erilaisiin keskusteluryhmiin ja tapahtumiin. 


Suunnittelemme toiminnan sisällön yhdessä. Tule tekemään siis toiminnasta itsesi näköistä!

”Olohuone tuo tekemistä arkeen ja saa lähtemään kotoa. Tekeminen siellä on ollut mukavaa sekä olen saanut uusia ystäviä.”


Kokoontumiset tiistaisin klo 15-18

Lisätietoja:

Katri Halttunen
Puh. 040 192 5010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.