Oiva on oma tila pojille, nuorille miehille ja pojaksi tai mieheksi itsensä kokeville. Oiva on tarkoitettu kohtaamispaikaksi, jossa voit keskustella sinua mietityttävistä asioista yhdessä muiden kanssa tai turvallisten ja luotettavien aikuisen kanssa.

Oivaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Oivassa kunnioitetaan yksilöllisyyttäsi sekä vaalitaan yhteisöllisyyttä. Oivassa voit osallistua erilaisiin ryhmiin, tavata muita, kertoa ja jakaa ajatuksiasia ja kokemuksiasi asioista taivaan ja maan välillä.

Oiva -toiminnan keskeisimmät arvot ovat ehdoton EI syrjinnälle, yhteisöllinen toiminta ja luottamuksellisuus.

 

Oivan ja Ilonan peli-illat

Peli-illat on tarkoitettu 16–29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sekä pojille ja nuorille miehille. Pelataan ja vietetään aikaa samanhenkisessä porukassa. Tutustumme erilaisiin peleihin ja samalla uusiin kavereihin. Voit myös muuten vaan tulla seuraamaan.

Meillä on käytössämme PS3, Wii ja XBOX 360 sekä huikea kasa lautapelejä. Myös oman pelikoneen/konsolin/lautapelin voi ottaa mukaan!

Perjantaina klo 12-18. Päivämäärinä: 11.8., 8.9., 6.10., 3.11. ja 1.12.

Lisätietoja:

Sami Jylhä
Puh. 040-5868195
sami.jylhä@jyvala.fi

Oivan avoin toiminta

Oivan avoin toiminta on toimintaryhmä pääasiassa 16-29-vuotiaille pojille ja nuorille miehille.

Tervetuloa viettämään sinun näköistä vapaa-aikaa Oivaan seuraan. Toimintaan voi tulla mukaan missä vaiheessa tahansa, eikä sinun tarvitse ilmoittautua toimintaan erikseen. 

Vapaata yhdessä olemista oman mielen mukaan. Pelaamista, musaa, elokuvia ja keskustelua vaihtelevista teemoista. Voit ehdottaa myös itse mitä voitaisiin tehdä yhdessä!

"Tänne tuleminen ja täällä oleminen saa hyvän fiiliksen koko päiväksi."


Kokoontumiset keskiviikkoisin 
klo 15-18.

Lisätietoja:

Sami Jylhä
Puh. 040-5868195
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pelilähtöinen ryhmä

Pelilähtöinen avoin ryhmä on suunnattu 16-29-vuotiaille pojille ja miehille, jotka ovat kiinnostuneet pelaamisesta ja pelikulttuurista sekä sen ilmiöistä.

Ryhmän tarkoituksena on tarjota osallistujille vertaisympäristö, jossa voi viettää vapaa-aikaa, keskustella, pelata ja tutustua pelaamiseen, pelialaan ja niihin liittyviin ilmiöihin yhdessä muiden kanssa. Tarjoamme joka kerralle jonkinlaisen teeman tai aiheen, josta voi myös keskustella. 

Lisäksi ryhmässä pääset osallistumaan pienimuotoisiin peliprojekteihin ja yhteisen pelikulttuuritapahtuman suunnitteluun. Toiminta suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa juuri heidän itsensä näköiseksi. Voit myös tuoda omia pelejä ja konsoleita mukanasi!

Tule siis mukaan ja tee ryhmästä juuri sinun näköisesi!

"Täällä pääsee paljon puhumaan asioita, mitä muualla ei pääse juttelemaan."


Kokoontumiset perjantaisin klo 12–15.

Lisätietoja:

Matias Vauhkonen
Puh. 040-7194010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.